fbpx

Jij kan een verschil maken!

We hebben jouw steun nodig!
Met jouw bijdrage kunnen we voorzien in transport, locaties, verzendingen en materiaal.

Kledij kledij kledij!

Zijn je kinderen hun kledij ontgroeid en je wenst dit graag te schenken? Tot 12 jaar / 6de leerjaar kan alles bij ons terecht!

Database

Zorgpartners krijgen toegang tot een uitgebreide database aan kledij en schoenen.

Kledingpunten

Kledij kan afgegeven worden in een van de vele kledingpunten in Vlaanderen.

Ondergoed!

We zoeken een ondergoedsponsor, iemand een idee?

Armoede treft meer kinderen uit je buurt dan je denkt!

Ben je zorgpartner, school, kleuterjuf, pleegouder, meester, monitor, leider in een jeugdbeweging of werk je rond het beleid en je merkt iets op, aarzel dan niet! Parents for Life schenkt een voorraad van meer dan 10000 stuks kledij gratis weg, ad hoc, zonder veel toeters en bellen.

Professionele Partners

Nieuws

Stand van Zaken

Waar staan we vandaag September 2020. We hebben ondertussen een magazijn op de grens Gavere en Nazareth! Pakketten worden nog steeds verstuurd intern of via DPD. Aanvragen voor pakketten kunnen via info@kledingpunt.be! Zeker maat en leeftijd meegeven

Twintigste Kledingpunt zonet opgestart.

Lana DC in Sint-Niklaas is het twintigste kledingpunt in Vlaanderen! Wil jij ook Kledingpunt worden, geef dan even een seintje!

Eerste Kledingpunt symbolisch geopend

Alles kent een éérste start. Het symbolische eerste Kledingpunt werd vandaag in Semmerzake geopend! Klik op de foto voor het overzicht van Kledingpunten in je buurt.

Eerste nachtkledij toegekomen

Eerste pyjamas zijn toegevoegd in onze database! Eerste lading kledij toegekomen. Bedankt Evy S., je beet de spits af!

Maak jezelf bekend!

Maak jezelf bekend in je buurt als kledingpunt en vraag ons pakket aan!

Armoede in Vlaanderen

Van alle kinderen in 2016 leefde 50,6% van de kinderen in kansarmoede in onze grootsteden. Kunnen we iets voor doen, dachten we.

Hoe werkt het?

Hoe werkt het? Héél eenvoudig, breng je kinderkledij of schoentjes naar een verzamelpunt in je buurt en wij herverdelen waar het écht nodig is.

Wie zijn we?

Wie zijn we? Samen met PolarisCare en een gans team van enthousiaste ouders proberen we hier en daar een verschil te maken!

Gezocht: vrijwilligers

Heb je niets om handen en je wil even een zinvol handje helpen? Dan kan je bij ons terecht. We zijn op zoek naar een ploeg vrijwilligers die op termijn 1 maal per week samenkomt om pakketten samen te stellen en de stock op orde te houden. Omgeving Gavere.